Manžel Kláry Doležalové má na chlapa podivuhodné záliby. V minulém životě byl nejspíš žena.

 Celebrity 
03. srpna 2014 06:59 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Klára a její manžel Miodrag Maksimovič Foto: La Bodeguita Del Medio
Už jste někdy slyšeli, že by chlap chodil rád nakupovat a přitom to byl heterosexuál? Moc často se to nevidí, ale Klára Doležalová má tohle na denním pořádku. Voříškova kolegyně se vypravila v polovině léta oslavit polovičního Silvestra do pražského kubánského baru a jelikož se večírek nesl v oblíbeném stylu Velkého Gatsbyho, přišla parádně ”vystajlovaná”.

„Tyhle šaty ale nemám z půjčovny, vytáhla jsem je ze skříně. Ony mi tam visely, ale protože jsou tak speciální a spektakulární, zatím jsem je neměla moc kam vzít,” řekla vipstory.cz Klára. Krásný stylový kousek jí dovezl její manžel až z Monte Carla. „On tohle dělá běžně. Umí se mi trefit do vkusu i do velikosti. Můj muž totiž strašně miluje módu, oblékání a boty. On sám má v šatníku nádherné kousky a hrozně ho to baví. Nakupuje líp než já,” svěřila se moderátorka a nezapomněla dodat, že má ohromnou kliku.

Šaty ležely Doležalové ve skříni už několik let. „Tak jsem ráda, že jsem je konečně mohla provětrat a že jsem je vůbec po letech oblékla, po těch dvou dětech,” dodala moderátorka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47