Česká zpěvačka začala fušovat do řemesla modelkám. Urvala si ty nejlepší fotografy. Posuďte sami, jestli má co ukázat...

 Celebrity 
26. července 2014 12:41 / Jitka Jahodová
  0
📷
10 fotografií v galerii
Kamila je velmi tvárná Foto: Petra Kropáčová, Tilen Vajt, Aneta Kupcová
Když Bůh rozdával, Kamila Nývltová si šla několikrát přidat. Nejen, že se z ní stala úspěšná zpěvačka, ale s přibývajícími léty ještě roste do krásy a tak není divu, že ji fotografové čím dál častěji odvádějí k modelkovskému řemeslu. Jeden z nich dokonce tvrdí, že Kamila je přírodní úkaz, má velice fotogenický obličej a je to žena mnoha tváří.

„Těší mě to, i když já jsem spíše zastánce pořekadla ”ševče, drž se svého kopyta” a nechci v žádném případě fušovat do řemesla modelkám, ale je pravda, že mě to baví. Každé focení zatím probíhalo příjemně. Musí se mi ale líbit i vybrané outfity, abych se v nich cítila dobře,” prozradila Nývltová. A očividně se s ní příjemně spolupracuje i fotografům, protože má prý tolik nabídek, že je nemůže všechny vzít.

Za poslední půl rok stála před objektivem asi dvanáctkrát. Jednou jako zasněná romantická dívka, éterická bytost, podruhé jako sexy dračice, retro slečna... stačí si pouze vybrat, po které z jejích podob zrovna toužíte. Jak se vám líbí nejvíc?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47