Tak tohle by mohlo klapat! Partyšová s Janečkem a Kristelová s Jágrem.

 Celebrity 
22. července 2014 09:37 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Gábina i Katka to teď mají s partnery komplikované... Foto: Facebook
Jedna je tajemná jak hrad v Karpatech, druhá se nemá kým pochlubit, a tak se dělá trochu zajímavější. Řeč je o dvou českých moderátorkách, které mají zřejmě pocit, že být dlouho single je tak trochu společensky trapné.

Zatímco Katka Kristelová ze slunného Řecka nenápadně komentuje fotky jinotaji, z nichž by se dalo usoudit, že tam má s sebou tajnou lásku, Gábina Partyšová už pro změnu neví, jak být ještě více mysteriózní ohledně údajného slovenského fešáka. Ceníme si námahy nám tu dlouhou chvíli ”ticha” co nejvíce okořenit, jenže nám to už moc nápadně připomíná leda tak slavnou paní Colombovou, kterou jakživ taky nikdo nikdy neviděl!

Z praktických důvodů si proto oběma maminám dovolujeme navrhnout nějakého partnera. Co bys, Katko, řekla na takového Jardu Jágra? V hokeji se totiž Kateřina vyzná skvěle, výstroj umí zabalit v pár vteřinách, hokejovou tašku v předsíni by přeskakovala jako laňka, jelikož je z dob svého manželství zvyklá, že se tam ty krámy pořád někde válí. Otázkou však zůstává, jestli by Kristelová místo partnera neměla na krku jen další dítě...

Gábina je trochu oříšek, ale napadá nás jako hlavní adept miliardář Karel Janeček. Po tom, co vytruboval do televize o mnohoženství, jistě by nemohl nic namítat na více či méně fiktivního přítele a jednu Partyšovou se svým kontem jistě hravě zvládne. Těžko říct, zda by na takovou milostnou dohodu moderátorka přistoupila, ale poněvadž už s Pepou prý měli volné manželství, nevidíme v tom problém.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod