Bojíme se o duševní zdraví českého moderátora. Jeho nová přítelkyně se účastnila pořadu Prostřeno. Dělá mu taky doma ”chechecake”?

 Celebrity 
20. července 2014 06:14 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Petr Vojnar má novou kočku Foto: Facebook
Konečně je to venku. Moderátor Petr Vojnar se nedávno přiznal, že je znovu zamilovaný. Odmítal však prozradit, která dívka je tou šťastnou. Ještě že ale máme ty sociální sítě, bez nich bychom totiž nevěděli, že Vojnarova nová láska se jmenuje Andrea Aulická a i tentokrát se jedná o okatou tmavovlásku.

Nedalo nám velkou práci vypátrat, že Andrea se před čtyřmi lety účastnila kuchařské soutěže Prostřeno, a proto se trochu bojíme o moderátorovo zdraví. V českém kulinářském pořadu se totiž nejčastěji objevují bez prominutím tupá individua, pro něž je vrcholem umu vyslovit správně název dezertu cheesecake (čti čískejk), ale budeme Vojnarovi věřit, že Andrea je výjimkou.

Docela bychom mu i přáli, aby se tentokrát neseknul. Petrovi se totiž, co se vztahů týče, lepí smůla na paty. Ženské mu dávají kopačky jak na běžícím pásu. Nejdřív to byla snoubenka Petra Frantová a poměrně nedávno se na něj vykašlala i brunetka Markéta.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008