Víme první: Simona Krainová v krvi! Co teď bude s jejím krásným obličejem?

 Celebrity 
17. července 2014 15:52 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Simona chtěla být krásnější Foto: Archiv S. Krainové
Běžně se nám takový obraz nenaskytne. Pohled na českou krásku Simonu Krainovou, kterak má obličej v krvi, je více než děsivý. Ne že by však Simča měla pochroumaný ciferník, naopak - za pár dní bude mít ksichtík jako ze škatulky.

Krainová se rozhodla po vzoru hollywoodských hvězd podstoupit tzv. plazmalifting, čili omlazení pomocí vlastní krve. Ve světě zkrášlování se jedná o poměrně novou metodu a asi nejznámější ”čachtickou paní”, která ji podstoupila, je královna zadků Kim Kardashian. Její fotky z ordinace obletěly celý svět a my vám teď přinášíme exkluzivně jako první snímky Simony přímo ze sálu na klinice Yes Visage.

U nás tento zákrok doposud vyzkoušela například herečka Alice Bendová. Ta si nechala omladit krk. Podle odborníků je to velmi účinná metoda v boji proti vráskám a zároveň s sebou prý nenese žádná rizika. „Tajemstvím mládí je naše vlastní krev, respektive její část – plazma. Ta obsahuje růstové faktory, krevní destičky, bílé krvinky a kmenové buňky, navíc tělu vlastní. Tělo proto nemusí přijímat žádné cizí látky,” vysvětluje MUDr. Monika Kavková.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008