Kouzelník Harry Potter znovu ožije a možná se vrátí i Lord Voldemort. Co dalšího pro nás Rowlingová chystá?

 Celebrity 
11. července 2014 09:45 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
J. K. Rowlingová znovu píše Foto: Twitter
Fanoušci kouzelnické ságy o chlapci jménem Harry Potter se mají znovu na co těšit. Spisovatelka J. K. Rowlingová totiž už zase píše jako zjednaná a nyní začíná odhalovat detaily z nového příběhu.

Hlavní hrdina Harry prý bude mít třicet čtyři let, za ta léta samozřejmě trochu prošedivěl a na tváři bude nosit novou tajemnou jizvu. Bude se však jednat pouze o krátkou povídku, v níž se Potter, Ron a Hermiona setkají na finále Světového poháru ve famfrpálu. Harry pracuje jako člen elitní jednotky bystrozorů, čili kouzelníků, kteří se specializují na boj s temnými silami. Po jeho boku je stále zrzavá Ginny. Třídní premiantka Hermiona se ocitla na vysoké pozici na ministerstvu kouzel a její manžel Ron se dal na podnikání.

Filmu se údajně krátký příběh nedočká, ale Rowlingová prý fanouškům chystá alespoň sbírku Fantastická zvířata a kde je najít, jejíž děj se má odehrávat sedmdesát let předtím, než Harry Potter dorazil do kouzelnické školy v Bradavicích. Zřejmě ne náhodou jde zrovna o dobu, kdy vyrůstal Tom Raddle alias Lord Voldemort...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum