K Melu Gibsonovi se ve Varech možná přidá ještě jedna hvězda. Napovíme vám, že jednou už na festivalu před několika lety byl/a.

 Celebrity 
26. června 2014 14:45 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Letošním speciálním hostem je Mel Gibson Foto: Twitter
Letošním speciálním hostem 49. filmového festivalu v Karlových Varech bude Mel Gibson, kterého známe z hitů Smrtonosná zbraň, Bounty, Statečné srdce či Šílený Max, který herci zajistil celosvětovou popularitu.

Loni Varům vévodila legenda John Travolta, který všechny překvapil především svou vstřícnou povahou. Travolta má prostě novináře svým způsobem rád, jelikož si uvědomuje, že to je jedna ze stránek jeho kariéry. Některé jiné slavné osobnosti by si z něj určitě měly vzít příklad. Rádi se tedy necháme překvapit, v jakém světle se ukáže jeho kolega Gibson. Seznam umělců, jenž na největší a nejprestižnější filmový festival v minulosti zavítali, je ovšem mnohem delší. A právě jeden z nich je momentálně na tajňačku (teď už ne) v České republice, protože zde podle všeho natáčí reklamu.

John Malkovich roku 2009 ve Varech hostoval, a jistě by nikomu nevadilo, kdyby se tam mihnul i letos. Na dvě hvězdy takového formátu by festivaloví návštěvníci jistě ještě hodně dlouho vzpomínali. Ale potom, co se úplnou náhodou provalila jeho přítomnost v České republice, asi nebude mít chuť pobývat zde ještě více jak týden. Má totiž po klidu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?