Herec držel kvůli roli mýtického hrdiny speciální dietu. Posuďte sami, jestli čtrnáct kilo svalů navíc budí zasloužený respekt.

 Celebrity 
25. června 2014 09:37 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Dwayne Johnson jako Herkules Foto: Archiv, Twitter
Opálená pleť, vzrostlá muskulatura a pohled tvrdého chlapa. Takový je herec Dwayne Johnson, který je též známý pod přezdívkou The Rock. Určitě s námi budete souhlasit, že na roli Herkula, který o prázdninách přijde do kin, se hodí tak, jako nikdo jiný. Ovšem ani tentokrát nebyla příprava na mýtickou postavu poloboha bez práce.

Dwayne prozradil, že během natáčení držel speciální dietu, která se skládala ze sedmi jídel denně. Zároveň to pro něj prý bylo nejdelší a nejvyzývavější natáčení. Budíček měl ve čtyři ráno, aby stihl dvakrát posilovat, než padne klapka a potom každý den strávil tři hodiny v maskérně, kde ho líčili. Tvrdá dřina se však vyplatila. Johnson nabral čtrnáct kilo svalové hmoty a je z něj statný chlap, který na první pohled budí respekt.

Ve filmu by Herkules podle všeho měl splnit svých pověstných dvanáct úloh a vykoupit se tímto z minulých hříchů. Nakonec však pochopí, že svému osudu nemůže utéct.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod