Aňa Geislerová stále poletuje mezi dvěma muži, což asi leccos napovídá o otcovství jejího posledního potomka

 Celebrity 
17. června 2014 07:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Aňa Geislerová Foto: Facebook
Herečka Aňa Geislerová si svůj život docela hezky zkomplikovala. Hlavně že se před časem vysmívala své nejlepší kamarádce Táně Vilhelmové. Sama na tom totiž není o nic lépe. Na rozdíl od Ani má ale Táňa ve vztazích jasno a ve svém životě si udělala pořádek.

Geislerová je stále vdaná za režiséra Zdeňka Janáčka, s nímž má syna Bruna Fidelia a dceru Stellu Ginger, ale současně se údajně často vyskytuje po boku zámožného milence Martina Shenara. Podle očitých svědků s ním dokonce žije v jeho vile v Dejvicích. Přitom ještě nedávno bydlela s manželem v domě na Malvazinkách, kde vychovávala všechny tři děti, tedy i téměř ročního syna Maxe, o jehož otcovství se stále spekuluje. Buď se sama Geislerová mezi dvěma muži stále nemůže rozhodnout anebo to před časem ve vztahu s milionářem zaskřípalo a herečka chytře usoudila, že je lepší vrabec v hrsti.

Geislerová tedy prý zatím stále pendluje mezi Dejvicemi a Malvazinkami a patrně váhá, ve které vilce se má usadit. Ještě že kluci od sebe nebydlí tak daleko.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod