Po špeku ani památka. Tukové polštářky vyměnila za pevné bříško a jako bonus vyfasovala za manžela Dana Hůlku!

 Celebrity 
13. června 2014 06:54 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kamila je kočka! Foto: Aneta Kupcová
Těžko uvěřit, že zpěvačka Kamila Nývltová měla dříve problémy s nadváhou. Při příležitosti svých 25. narozenin na sobě dře jako nikdy předtím. I nedávná nemoc je tatam a konečně se může plně věnovat přípravám na svůj dnešní koncert na Občanské plovárně, kde představí nový klip i singl Jsem to já.

„Moc se těším na své narozeniny, na setkání s fanoušky, kamarády z Krkonoš a kolegy. S Danem Hůlkou jsem se neviděla hezkých pár měsíců. Na podzim máme spolu hrát v muzikálu Kleopatra, kde bude Dan hrát Caesara, tedy opět mého manžela,” směje se Kamila, která si muzikálové manželství se zpěvákem vyzkoušela již v Draculovi.

I když půvabná kráska poslední dobou přeskočila k retro stylu, a role pin-up jí vážně neskutečně sekne, nový song se bude nést v tanečním stylu popu a R&B a ve videoklipu pak Nývltová ukáže, že rozhodně není jen něžná muzikálová princezna, ale také pěkná dračice. Na celé video si budete muset ještě chvilku počkat, ale už teď pro vás máme malou ukázku, na níž není po špeku ani památka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty