Jitka Válková je jednou z mála hvězd, které bez make-upu neděsí okolí. Ale poznali byste ji?

 Celebrity 
13. června 2014 12:46 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Jitka jako nahá Foto: Rouge Bunny Rouge
Miss Jitka Válková si jako mnoho jiných krásných žen libuje v dokonalém make-upu a kvalitních líčidlech. Proto se rozhodla svůj volný čas využít smysluplně a přihlásila se do prestižní školy Make Up Institute Prague, kde školí přední vizážisté. Čerstvě jim přibyla do náčiní novinka z Londýna luxusní kosmetické značky Rouge Bunny Rouge.

„Miluju líčení a líčidla. Ráda líčím i kamarádky. Pokud bych neměla dělat modeling nebo zpívat, rozhodně by mě bavilo dělat vizážistku. Už se těším, až si sednu do lavice a nakouknu do tajů make-upu,” přiznala na workshopu Válková, která nového přítele tentokrát nechala doma. Přeci jen ho líčidla moc nezajímají a navíc se Jitka v jiném rozhovoru svěřila, že ji má Adam nejraději bez make-upu po ránu nebo jen něžně nalíčenou.

Kreativní vizážista a designér Filip Novák, který vytvořil nespočet ikonických a provokativních looků, líčil přehlídky Vivienne Westwood, StarDance, Miss Univerce či Cirque du Soleil v Las Vegas, si teď vzal na starosti půvabnou Jitku. „Má nádherný obličej a líčení s ní je jedna radost,” pochvaloval si hlavní vizážista parfumerie Douglas.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty