Nemocnou Hanu Hegerovou trápí nesnesitelné bolesti, navíc trpí steskem

 Celebrity 
12. března 2014 07:46 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hana Hegerová byla hvězdou divadla Semafor Foto:Facebook
Nekorunovaná královna českého šansonu Hana Hegerová se kvůli stále se zhoršujícímu zdraví musela stáhnout z koncertních sálů a žije již tři roky v ústraní. Její nejbližší okolí se shoduje na tom, že zpěvačka trpí nesnesitelnými bolestmi zad a zároveň se trápí, že již nemá tolik sil, aby se vrátila na koncerty mezi své fanoušky.

Česká Edit Piaf se prosadila především jako zpěvačka šansonů, která u nás nemá žádnou srovnatelnou konkurenci. Všichni si ji pamatují především pro její nezaměnitelnou schopnost dramaticky interpretovat text. Oblibu si získala i jako herečka. Vystupovala v divadle Semafor a s kolegy z divadla natočila velmi úspěšnou televizní revue Kdyby tisíc klarinetů. Na konci 60. let hostovala v pařížské Olympii a na Světové výstavě v Montrealu. Nicméně v roce 1977 se pro ni hranice západního světa uzavřely a jí bylo zakázáno cestovat do zahraničí.

Ze spolupráce Hany Hegerové s jejím dvorním textařem Pavlem Koptou a hudebníkem Petrem Hapkou vznikly nezapomenutelné hity, které zřejmě budeme poslouchat již pouze z rádií.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve