Jsou si holky ryšavé podobné? Tři sestry Geislerovy pohromadě.

 Celebrity 
19. února 2014 10:24 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Lela, Aňa a Ester Geislerová Foto: Essensity by Schwarzkopf Professional
Přírodní naturel v té nejčistší podobě přirozené krásy. Koho jiného si na ztvárnění tohoto kréda vybrat, než ikonické trio sester Geislerových. Snesitelná lehkost bytí, objevení sebe sama, opravdovost, vášeň, nespoutanost a svoboda. To vše vystihují Aňa, Ester a Lela Geislerová.

Vlasový mág Michal Zapoměl v rámci exkluzivního uvedení nové barvy na vlasy Essensity představil zároveň vlasovou kolekci, s níž oslavuje přirozenost a návrat k přírodě. Nejen živočišné trio, ale i nový koncept barev podnítily v Michalovi myšlenku pro nafocení vlasové kolekce THE SISTERS. A tak se všechny tři sestry Geislerovy staly předmětem focení fotografa Matúše Tótha. Každá z nich uvádí jeden z účesů charakterizující myšlenku celé kolekce.

Sama Aňa Geislerová barvy Essensity vyzkoušela. „Doporučila bych je všem, kdo mají z barvení obavy. Svědčí vlasům, které jsou po nabarvení lesklé, silnější a nevysušují se tak rychle jako po běžném barvení. Fungují a v podstatě nejsou vidět. Mám pocit, že mám zas takovou barvu, jakou znám ze svých fotek z dětství,” zavzpomínala herečka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty