Teprve třináctiletá Kateřina Kozlová vplouvá do modelingu. Jak se to líbí rodičům?

 Celebrity 
18. února 2014 05:37 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Zajímavé to začne být, až Kateřina přijde do puberty... Foto: VIPstory.cz
Hubená dívka s velkými kukadly a plnými rty. Kateřina Kozlová loni vyhrála první ročník Czechoslovak TopModel, přestože jí samotné je teprve třináct let. „Ano, za dva měsíce mi bude čtrnáct. Je to skvělý pocit, který zažije málo holek v mém věku. Byl to odmalička můj sen, ale bála jsem se toho. Vlastně jsem se nechtěla ani do této soutěže přihlásit, ale teď jsem za to ráda,” řekla nám krátce po přehlídce Reserved a Mohito, kde sama některé z modelů předváděla.

To by nejednoho rodiče vyděsilo, ale na Kateřinu jsou prý moc pyšní. „Podporují mě a drží.” Možná je uklidňuje myšlenka, že si ji vzala pod svá křídla topmodelka Simona Krainová a slibuje, že mladou a nezkušenou výherkyni chtějí postupně pomaloučku připravit a ne ji do toho modelingového kolotoče hodit jako rybu do moře.

Kateřina je teprve v sedmé třídě. „Školu zatím zvládám. Ještě jsem ale nedělala nějaké extra focení a nebylo toho ještě moc, takže je to v pohodě. Uvidíme, co bude dál,” uvedla Kozlová vipstory.cz. Co myslíte, bude jednoho dne válcovat módní průmysl?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty