Jak si šla Jennifer Lopez za slávou? Hustě. Ale slušný holky tohle nedělaj...

 Celebrity 
18. února 2014 11:43 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Honba za mamonem jí zatemnila mozek Foto: Twitter
Tanečnice Rosie Perez si cestu za svou slávou takříkajíc vydřela. Od totální chudoby přes dětský domov. Začínala jako tanečnice v nočních klubech a po letech tvrdé práce je dnes vyhledávanou choreografkou. Taková žena má jistě hodně co říct a právě teď vydává svoji novou monografii, ve které se nelíbivě zmiňuje i o tom, jak si za slávou šla Jennifer Lopez.

Kniha s názvem Příručka pro nepředvídatelný život podrobně popisuje, jak se Rosie se zpěvačkou setkala během castingu na Living Color, k němuž Perez dělala choreografii. Říká, že ona přesvědčila tvůrce Keenana, aby vybral právě baculatou Lopez, což jí dalo šanci na slávu.

Nicméně problém prý začal, když Jennifer nedostala psaní, že je vybrána. Spolu s ostatními naštvanými dívkami se na ni vrhly jako roj sršňů a naléhaly na ni. Konkrétně Lopez křičela, že každý den pracuje na svém pozadí, že je nejlepší a ať vyberou ji! Z milé dívky byla rázem holka s nevymáchanou pusou a padly i nějaké výhružné rány.

Druhý den se Jennifer chovala, jako by byly s Rosie nejlepší kamarádky. Přišla k ní s úsměvem a pozdravila, jako by se nic nestalo. Lopez asi bude ještě temperamentnější, než jsme si mysleli.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím