Jen pro silné nátury: Kanibalismus je v módě. A to opravdu ve velkém stylu!

 Celebrity 
01. února 2014 11:56 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Je to výživná mňamka! Foto: Archiv TV Prima / Twitter
Může se to zdát divné, ale doporučují to i doktoři. Někomu se možná bude chtít při čtení těchto řádků zvracet, ale pochutnat si na lidské placentě je opravdu v kurzu. Je to další z tzv. extrémních pochoutek, které si začíná populace strkat do rozmlsaných úst. Věřte nebo ne, jedná se přímo o výživovou bombu!

Herec Tom Cruise se vyjádřil zcela jasně, když před narozením své dcery Suri veřejně oznámil: „Sním placentu. Myslím, že by mohla být dobrá a velmi výživná. Sním i pupeční šňůru.” A plodový obal nemusíte rozhodně pozřít pouze na jediný způsob. Například herečka January Jones si nechala placentu po porodu usušit, rozemlít a udělat z ní kapsle, které pak dva měsíce pojídala. Prý se právě díky tomu hbitě vrátila do života.

Samozřejmě ani hvězda jako Kim Kardashian si nemohla neobvyklou pochoutku nechat ujít. Opravdu ve velkém to rozjela herečka a zapálená bojovnice za práva zvířat Alicia Silverstone. Nejen, že hned po porodu snědla svoji placentu, ale ještě na internetu prodávala své mateřské mléko ženám, které jej potřebovaly. Modelka Cindy Crawford si placentu pečlivě uložila do mrazáku, aby s ní později mohla provést duchovní obřad a její manžel si ji málem ugriloval k obědu.

Nutno podotknout, že to není jen módní výstřelek zahraničních celebrit. Nová postava seriálu Cesty domů Andrea Kerestešová už ji také ochutnala. Při jejich dobrodružných cestách po Africe a Asii s kamarádkou vyhledávaly tradiční pokrmy místních.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?