Těhotné fintilky na jehlových podpatcích. Koho z nich vyzují až na porodním sále?

 Celebrity 
22. ledna 2014 04:41 / Jitka Jahodová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Móda nezná pohodlí Foto: Twitter
Kam se hrabe rostoucí bříško na styl. Móda totiž předčí pohodlí. Toho jsou důkazem těhotné milovnice oblékání. Co na tom, že za chvíli už se pod nimi deseticentimetrové jehly zlomí, hlavně, že jim to sluší. Přizpůsobit obuv svému stavu se jim zkrátka nechce.

Třeba zpěvačka Gwen Stefani, které se letos narodí v pořadí třetí syn. Svůj nový přírůstek by ráda přivedla na svět jako veliká parádnice. Šaty a trika nosí sice volnější, protože s obrovským bříškem se nic jiného udělat nedá, ale ani tak nezapomíná na pravidelnou péči o sebe. Dopřává si návštěvy kosmetických salónů v důkladně zvoleném oděvu, ke kterému si za žádnou cenu neodepře vysoké podpatky. Tudíž se občas nevyhnutelně stane, že zavrávorá a div nespadne.

Ani zpěvačka Beyonce neodolala v šestém měsíci vysokým botám a dopřávala si módu plnými doušky. Stejně tak zpěvačka Jessica Simpson, které doktor řekl, že ji z těch podpatků snad nedostane. Samozřejmě mezi nimi nemůže chybět ani Victoria Beckham. Podívejte se, koho dalšího nevyzujete z jehlových bot?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít