Módní benga: Královny moravského candrbálu si dovalily špicový hadry z Práglu

 Celebrity 
21. ledna 2014 05:29 / Jitka Jahodová
  0
📷
8 fotografií v galerii
Nezadané krásky byly jako princezny Foto: Archiv vipstory.cz
Nejenom Praha, ale už i Brno se pyšní společenskou událostí s názvem Ples v Opeře. Ten moravský candrbál se konal v Mahenově divadle a ač šlo teprve o druhý ročník, věhlas si tato hogo fogo akcička získala takový, že se sem sjeli novináři i celebrity z daleka široka.

Nejdál to měl Christopher Lambert, někdejší představitel Highlandera a Tarzana, o němž už jsme vám psali, že je ve skutečnosti mnohem větší prcek, než byste si představovali. Ale milý a šarmantní je tedy moc!

Výškou se Christopher bezvadně hodil třeba ke Kateřině Kristelové, která, jakožto čerstvě svobodná, se na všechny kolem pěkně usmívala. V šatech z pražského salonu San Verita jí to moc slušelo. Šperky si vybrala u návrhářky Kláry Bílé a make-up a vlasy doladila až v Brně, kde jsou prý moc šikovné vizážistky. Zlaté ručičky prokázala Ester Tesaříková, jež se Katce postarala o tvář a vlasy jí učesala Lenka Gorčíková.

A komu to ještě na plese opravdu slušelo? Podívejte se do naší fotogalerie na Gábinu Partyšovou, která v šatech z dílny Ivany Mentlové vypadala jedinečně, ale i na další nezadané krasavice Dominiku Mesarošovou či Janu Doleželovou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít