Další akční hrdina se vrhá do politiky a chce se stát guvernérem Arizony. Bude stejně úspěšný jako Arnold Schwarzenegger?

 Celebrity 
11. ledna 2014 12:17 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Budoucí arizonský guvernér? Foto: Facebook
Známý americký herec Steven Segal zvažuje, že se zúčastní příštích voleb na guvernéra ve státě Arizona. A proč ne.

Jeho kolega Arnold Schwarzenegger byl jako guvernér hodně úspěšný. Arnie, který byl guvernérem státu Kalifornie v letech 2003-2011, si dokonce kladl daleko vyšší cíle. Známá jsou jeho prohlášení ohledně kandidatury na amerického prozidenta. A zcela jistě by nebyl bez šancí, kdyby se ovšem nanarodil v Rakousku. Americká ústava nedovoluje kandidovat lidem, kteří se nenarodili na území Spojených států. Zatím. Ambice akčního hrdiny Stevena Segala jsou nižší a hodlá se ucházet jen o místo guvernéra. Zatím.

Segal se mnoho let věnoval bojovým uměním a učil se od těch nejlepších mistrů. Pracoval jako ochranka a podle neověřených zdrojů pracoval také pro CIA. V Los Angeles si založil školu bojových umění, kde se učily také některé herecké hvězdy, které mu nakonec otevřely cestu do filmového světa. Mezi nejznámější Segalovy filmy patří Přepadení v Pacifiku a Aljaška v Plamenech.

Má také svůj krimi pořad "Steven Seagal - Muž zákona", ve kterém se s policejní jednotkou vydává pátrat po skutečných kriminálnících. A právě při představování nové série tohoto seriálu vyrazil všem dech, když ohlásil, že se hodlá ucházet o místo guvernéra Arizony.

Kriminálníci celé Arizony, třeste se!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47