Pod helmami to pěkně jiskří! Držitel Oscara našel cestu domů.

 Celebrity 
08. ledna 2014 04:07 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Reklama na štěstí v podání Michaela a Catherin foto: Facebook
Jako na houpačce si musel v loňském roce připadat hollywoodský pár Michael Douglas (69) a Catherine Zeta-Jones (44) . Celý rok byl pro ně hodně divoký a pár se skutečně nenudil.

Nejdříve vyšlo najevo, že Catherine již nezvládá svůj boj s maniodepresivní psychózou a bez odborné péče na psychiatrii se neobejde. Pak oznámili světu rozloučení, rozvod měl následovat v zápětí. Zatímco Catherin se uklidila do léčebny, Michael bodoval. Oznámil, že porazil zákeřnou nemoc a vrhl se do práce. Exceloval ve snímku Liberace! a za svou roli homosexuálního pianisty získal cenu Emmy pro nejlepšího herce.

A na vlně štěstí se veze dál. Rozhodl se dát Catherine druhou šanci a ta jeho nabídku s radostí přijala. Po dočasném odloučení to vypadá, že se slavný pár jen tak nerozpadne a syn Dylan (13) i dcera Carys (10) budou vyrůstat s oběma rodiči.
A jako správná rodinka vyrazili svoje štěstí ukázat světu. Před Vánoci se rodinka vydala do Kanadského Québecu, kde dováděli s dětmi na sjezdovkách a pózovali fotografům.

Vypadá to, že spor je zažehnán a pod helmami to zase pěkně jiskří.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum