Janžurová v krvi a ohrožení života! Přejelo ji auto!

 Celebrity 
12. ledna 2015 09:48 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Bezvládné tělo herečky leží pod koly auta prodejce. archiv TV Nova
Nebezpečí číhá všude. A nejvíce na staré občany. Ti, když se nenechají nachytat od hyenistických prodejců vadného zboží, tak kvůli pomalé chůzi končí pod koly aut. Přesně takhle nyní dopadla oblíbená herečka Iva Janžurová (73).

Křik, zděšení, skřípání brzd a krev. Přivolaní lékaři jednají rychle. Ve vzduchu je cítit kromě pachu červené životadárné tekutiny i strach. Přesně na tohle drama a nervy se můžete těšit už v pondělí večer na TV Nova.

V seriálu Doktoři z Počátků se pořád něco děje. Iva Janžurová alias bláznivá Ema bude i nadále bojovat se „šmejdy“, ovšem tentokrát narazí. Když se totiž pokusí tuto lstivou partičku zarazit, skončí pod koly jejich auta. Na místě je okamžitě obrovské pozdvižení, Ema leží v louži krve pod autem a je v ohrožení života.

Zajímavostí celé akce je, že herečka si i ve svém věku hraje na hrdinku doopravdy. Janžurová měla během natáčení této scény připravenou dablérku. Když došlo ale na věc, rozhodla se, že scénu natočí sama, a tak se i stalo. Podle režisérky Jany Rezkové byla herečka naprosto dokonalá.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum