Když ji slavní mají jako z praku! Tohle je nejlepší fotoalbum z uplynulého roku!

 Celebrity 
01. ledna 2015 13:04 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
To byl zase mejdan! Profimedia
Je to každý rok stejné. Parádně jste se vyfešákovali na party, jste roštěnka/roštěnec hadr, jenže alkohol udělá své. Kopete do sebe jednoho panáka za druhým a je z vás chodící zombie.

Celebritky to umí taky pěkně roztočit a že se hojně opíjely v loňském roce. Pravidelně umírala v taxíku topmodelka Cara Delevingne. Cestou se sotva držela na nohách. Pěkně to roztočit umí i hvězda světového kalibru jako Beyoncé Knowles!

Snad nejhůře za celou svou kariéru dopadla roku 2006 po večírku v londýnském klubu Movida. Slitování s ní tehdy neměl ani její manžel Jay-Z. Ta ji měla fakt jako z praku.

Za zástupce mužského pokolení se rokem propil dvacetiletý dívčí idol Harry Styles. Po jednom ze svých večírků musel dokonce požádat řidiče, aby mu zastavil na dálnici, že se musí vyzvracet!

A to není vše! Rozkroky, zlomené podpatky, roztrhané kalhoty... V albu slavných opilců zaručeně nemůže chybět alkoholička Lindsay Lohan a než se z Kate Middleton stala královská postavička, uměla to taky slušně roztočit. A jak jste včera dopadli vy?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod