S jakou nemocí bojuje Pavel Trávníček? Pohádkový princ nemá zdaleka vyhráno.

 Celebrity 
27. prosince 2014 14:23 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Smutné Vánoce u Trávníčka... Profimedia
Když jsme se v létě ptali Pavla Trávníčka jak se má, odpověděl s humorem, že špatně, ale dobře to prý snáší. Kdyby totiž řekl, že se má dobře, tak to vzbuzuje moc závisti. Kdybychom se ho zeptali teď, myslíme, že vtípky by šly stranou.

Pohádkový princ se svěřil, že neprožívá zrovna lehké životní období. Na podzim prodělal Pavel vážnou operaci na urologii a dodnes nemá úplně vyhráno. Co mu přesně bylo nechce herec prozradit, možná se to bojí i vůbec vyslovit, ale fakt, že zhubnul, na chvíli přestal kouřit a dokonce se prý bál, že umře, nesvědčí nic dobrého.

Týdeníku Téma se přiznal, že se teprve uvidí: „Prodělal jsem složitou operaci a skutečně prožívám těžké životní období. Není to ještě jisté, ale myslím si, že s trochou štěstí se z toho všeho dostanu. Musím se ale stále sledovat a pozorovat, uvidíme.”

Na Trávníčkovi je ale vidět, že se v něm něco změnilo, kromě osmi kilo dole a jeho mlčení spekulacím moc neprospívá. Mezi běžná urologická onemocnění patří například močové kameny, ale třeba také rakovina prostaty...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47