Pár dnů po plastice prsou už česká zpěvačka rajtuje po večírcích. Pod společenské šaty oblékla elastickou podprsenku a vypadala jako těhotná.

 Celebrity 
24. srpna 2014 19:54 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Míša Nosková se prsila na všechny strany Foto: Archiv vipstory.cz
Rekonvalescence a klid na lůžku je něco, co téhle české zpěvačce asi nic neříká. Teprve před pár dny podstoupila Michaela Nosková plastickou operaci prsou, ale už směle navštěvuje večírky a party.

Na operaci trochu spěchala a doma neotálí ani po ní, i když by minimálně deset až čtrnáct dní měla mít pohodu. Musí teď však asi šest týdnů nosit elastickou fit podprsenku, které se v jejím vlastním zájmu vyhnout nelze. Že to není zrovna prvotřídní prádélko, ale především funkční, je snad jasné, a proto zpěvačce vykukovala černá opora jejích zbrusu nových prsou zpod společenských šatů.

Nosková byla jednou z porotkyní pátečního finále mužské obdoby soutěže krásy, kde si prý finalisté osahávali její silikony pro štěstí. Ačkoliv se však vystrojila co nejpěkněji to se zdravotními možnostmi šlo, sáhla po lesklých růžových šatech s motivem krokodýlí kůže, ve kterých bohužel vypadala jako těhotná, což je v jejím případě momentálně s největší pravděpodobností vyloučeno.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47