Tahle mladá bloncka byla "odejita" z televize. Nahradí ji ještě mladší bruneta s erotickou minulostí. Šance Evy Feuereislové na moderování hlavních zpráv rostou.

 Celebrity 
15. srpna 2014 05:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Denisa Jeřábková povýšila Foto: TV Barrandov
Jednoho dne možná bude mít zářnou kariéru, ale na Barrandově se jí určitě nedočká. Blonďatá Barbie Tereza Jemelíková dostala ze zpravodajského křesla padáka a nahradí ji na pohled úplně jiná tvář Denisa Jeřábková, která se pravidelně objevuje v erotickém pořadu Intim.

Není proto divu, že bruneta Jeřábková po serióznější pozici okamžitě hrábla. Skvěle tím zapadne i do řady zpravodajských moderátorů s lechtivou pověstí, kterých je v televizích jako hub po dešti. „Jsme si jistí, že Denisa perfektně zapadne do týmu moderátorů Našich zpráv a s Petrem Převrátilem vytvoří dobře fungující tandem," sdělila generální ředitelka TV Barrandov Marcela Hrdá.

Co bylo na Tereze špatně nelze říct. Je to opravdu šikovná holka. Že by byla málo rozpustilá? Jisté je, že dnešní doba je epochou neomezených možností, kdy nic není nereálné. Dost možná bude jednou uvádět zprávy NeVyvolená Eva Feuereislová po boku s Robertem Rosenbergem nebo Leo Beránkem. Že nevíte, kdo to je? Tak to buďte rádi...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008