Nejnovější slavomanka na české scéně. Sámerova nahá společnice ze solária!

 Celebrity 
07. ledna 2015 06:10 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Eva F. má další konkurentku Profimedia
Mezi ”déčkové” celebritky typu Evča Feuereislová (do teď si nemůžeme zapamatovat, jak že se vlastně její jméno píše) a Lenka Vacvalová, která jeden čas byla na úplně každé akci, přibyla loni další tvář mezi slávychtivé slečny.

Bývalý finalista Superstar Sámer Issa si našel novou holku, Hannu Pekhart, a ta o sobě dává hodně vědět. Aby si ji každý zapamatoval nebo aby se na ní našlo aspoň něco jiného, o čem by se dalo psát, postavila si image na extrémně dlouhých nalepovacích řasách. Je to prý zpěvačka, ale jinak než jako holku Sámera ji nikdo nezná.

Brzy jí však došlo, že aby se o ní začal jevit větší zájem, nebude jí k tomu Sámer nebo nalepovací řasy stačit. Rozhodli se proto, že bude šíleně zajímavé, když s nimi fotograf stráví jeden běžný den. Ten měl spočívat v návštěvě kosmetických salonů završený improvizovaným sexem v soláriu. Ve finále byl však mnohem zajímavější, než den Sámera Issy, rozkrok jeho partnerky. Hanka si totiž vzala průhledné kalhotky, takže bylo všechno vidět.

Když přišla na to, že na nahotu lidé slyší, rozhodla se dát jim ještě nášup. Opět vyrazila do solárka, ale tentokrát už si na sebe nevzala vůbec nic a nechala se vyfotit v póze, jako že ji fotografové přistihli při činu. Tímto nemůžeme jinak, než ji označit za nejnovější slavomanku loňského roku v našem českém rybníčku.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve