Belohorcová odtajnila tajemství své figury. Doporučuje floridskou dietu. Přijde trochu draho, ale funguje bezvadně!

 Celebrity 
11. července 2014 12:32 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Zuzana se přijela podívat do Varů Foto: Archiv vipstory.cz
Zuzana Belohorcová zavítala na krátkou dobu do Čech, aby se trochu potěšila s rodinkou a sem tam se samozřejmě musí mihnout i na nějaké té společenské akci, abychom na ni úplně nezapomněli. A nevynechala ani tu největší z celého roku – festival ve Varech.

Hned zkraje zamířila na golf, kde se procházela v romantických krajkových šatečkách a my si lámeme hlavu s tím, jak to dělá, že tak skvěle vypadá. Velkou zásluhu na tom ovšem nejspíš nese právě to teplé klima na Floridě, protože dříve Zuzana saláty prý moc nemusela. „Moje mamka i přítel je milují a já si připadám jako králík. Ale v Americe umí skvěle udělat zálivky a to je potom fantasie,” pochvaluje si bývalá moderátorka erotického pořadu.

Tak se Belohorcová naučila jíst zdravě a od rána do večera se u moře cpou jen zeleninou, ovocem a rybami, což tělo většinou samo vyžaduje v takových podmínkách. Není tedy divu, že když si potom v Čechách nacpou břicho českou kuchyní, je jim zle celý den.

„Trochu i toho sportu, ne hodně, ale i ten je důležitý. Jídelníček je ovšem absolutní základ,” dodala Zuzana. Tak to vidíte, dámy, jestli vám to u nás nejde, odstěhujte se do teplých krajin, tam jde hubnutí samo.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod