Excentrická superstar si v zimě vyšla na ulici jen v průhledné síťovině. Aby z toho tak měla zánět ledvin!

 Celebrity 
19. února 2014 13:52 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vždyť je to jedno, že je venku pět stupňů! Foto: Twitter
Je to prostě Gaga! Populární zpěvačka se začíná znovu vzpamatovávat a na veřejnosti opět poutá pozornost svými bizarními módními výstřelky. Co na tom, že vám venku cvakají chladem zuby. Ať je teplo nebo zima, Lady Gaga musí být vždy jiná. V New Yorku je pět stupňů, ovšem ona si kráčela po městě oděná jen v síťovaném kombiné.

Z televizního studia rovnou takhle neoblečená zamířila na show Jimmyho Fallona. Sluneční brýle, bílé vlasy až na zem a vysoké podpatky, jako by se nechumelilo a ještě u toho s ledovým klidem rozdávala autogramy.

Volba jejího oblečení byla tím spíš zajímavější, když se Gaga snaží dostat do reality show The Real Housewives. Pořad ukazuje život bohatých, buržoazní domácnosti a ženy, které zde bydlí. Televizní řada se vždy jmenuje podle oblasti, v níž se zrovna natáčí. Ne všechny z účinkujících dam musí být vdané a aby měla show pořádné grády, tak není nouze o problémy zahrnující sebevraždy, rozvody, bankrot, nevěru, alkoholismus a tak bychom mohli pokračovat do nekonečna...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod