Krásná moderátorka si nestačila ani zahřát židli a už letěla! Kvůli techtlím s politikem. Stojí ten chlap za to?

 Celebrity 
16. ledna 2014 15:55 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Láska hory přenáší ... ale někdy je to taky průser! Foto:Facebook
Vystudovaná právnička Alex Nosková je nejenom velmi krásná, ale i chytrá a ambiciózní. Na své kariéře od mládí důsledně pracovala, chtěla moderovat zprávy a šla si tvrdě za svým snem.

Záhadou tedy zůstává, proč tahle krásná ženská zahodila svoji velmi slibně nastartovanou kariéru a skočila do postele o 17 let staršímu ženatému Vratislavu Mynářovi. Nejspíš musí mít Mynář nějaké skryté kouzlo, které ovšem nám ostatním zůstává naprosto utajeno.

Alex se za krátkou dobu svého moderování vyšvihla přes zprávařku dopravního zpravodajství v ranním Studiu 6 až na moderování denních zpráv a jistě by zanedlouho skončila v hlavní zpravodajské relaci. Ostatní moderátorky se ovšem konkurence krásné kolegyně bát nemusí. Sotva se provalil vztah se ženatým kancléřem, šupajdila si Alex zase stoupnout před grafiku silničního zpravodajství a jala se vysvětlovat národu, na kterém mostě je právě zácpa.

Vratislav Mynář tvrdí, že je ve vztahu s krásnou Alex velmi šťastný. No tomuto tvrzení se samozřejmě nedivíme, ale co Alex? Co se stane, až jí spadnou růžové brýle, jsme sami zvědaví.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod