Tajemství Zdeny Studénkové. Žije s bývalým přítelem herce Dočolomanského!

 Celebrity 
17. ledna 2014 05:17 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Recept na mládí? Zdena ho zná. Foto:Facebook
Recept na mladický vzhled i ve vyšším věku je staletími prověřený. Najděte si mladého kolouška. A čím mladší, tím lepší. Možná každá žena doufá, že se trochu toho svěžího pelu přesune i na ni.

Že to zřejmě funguje, si můžeme ověřit na Zdeně Studénkové, která ve svých téměř šedesáti letech vypadá famózně. Herečka se dala dohromady s o 17 let mladším hudebníkem Braňem Kostkou a žijí spolu již pár let ve volném svazku. A že je to svazek hodně volný naznačuje také fakt, že se o Braňovi v zasvěcených kruzích mluví jako a velmi blízkém muži zesnulého herce Michala Dočolomanského.

O sexuální orientaci Michala Dočolomanského se dlouho jenom šuškalo a až po jeho smrti bylo oficiálně toto veřejné tajemství potvrzeno. Otevřenou zpověď, proč se Dočolomanský se svou manželkou Martou po dvaceti letech rozvedl, přinesla Alena Horváthová v knize „Nezůstalo po nich nic“. A ta na Slovensku způsobila pěkný poprask.

Co bylo mezi populárním hercem a přítelem Studénkové se tedy asi jen tak nedozvíme. Je nám jen trochu podezřelé, že Braňo si před nedávnem pořídil několikamilionový byt v lukrativní části Bratislavy a zajistil si tak pro sebe pěkné hnízdečko. Zda do něj smí i Zdena Studénková, to ale nevíme.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít