Bílá přiznala, jak na tom je s koronavirem. Svým prohlášením naštvala mnoho lidí, dokonce i některé kolegy

 Celebrity 
18. září 2020 08:43 / René Černý
  94
📷
3 fotografie v galerii
Lucie Bílá se také nakazila koronavirem Archiv L. Bílé
Lucie Bílá je další v řadě po Haně Zagorové, Štefanu Margitovi, Simoně Stašové, Ladislavu Frejovi, Pavlu Kikinčukovi nebo Ivaně Andrlové, kdo se nakazil koronavirem. Nyní to konečně poté, co to prosáklo na veřejnost, zveřejnila na svém sociálním profilu. Naštvala ale mnoho lidí svým prohlášením, dokonce i některé kolegy.

„Ten syčák okolo mě jenom neprošel, ale taky mě pěkně čapnul. Ale aspoň vám můžu říct svoji zkušenost, že to je jen blbá chřipka, která se dá přežít. Je potřeba si na to zvyknout a být na sebe opatrný, ale jinak bych z toho žádnou hrůzu nedělala," řekla Zlatá slavice, která však zapomněla, že lehký průběh, jakým prochází ona, nemají všichni.

"Hanka Zagorová v horečkách, Pavel Kikinčuk pět dní v horečkách a někteří další. Neznamená to, Lucinko, když vy to máte mírné, že to někteří nemusejí prodělat jinak a nemůže je to ohrozit. A každý dnes ví, že od klasické chřipky se to liší právě těmi příznaky a inkubační dobou," napsala jedna z "fanynek" k příspěvku Lucie Bílé. 

Slavice je ale doma, nikoli jen v karanténě, ale v povinné izolaci. Tedy odříznutá od lidí a nejspíš i její přítel Radek musí dodržovat zásadní odstup. Nyní už kuje plány na příští dny a týdny. 

„Od pondělka jsem ale zpátky v plné polní, už jsem v kondici a těším se na otevření svého divadla,“ plánuje návrat do běžného života, spojený s mnoha společenskými akcemi, například křtem alba od uskupení 4 Tenoři, které se má uskutečnit v jejím divadle Ta Fantastika 27. září.

Nicméně je otázkou, co se do té doby s covidem stane a zda hygienici nezakážou i to. Nikdo nyní neví, co bude nejen za dva týdny, ale ani zítra či pozítří.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?