Stylista Vaněk se ostře pustil do exMissky Švantnerové: Jen závidí!

 Celebrity 
17. března 2017 02:20 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Filip Vaněk je velký profesionál, ale také hodně upřímný a Nikol Švantnerové to pořádně osladil! archiv
Finále Česká Miss se pomalu blíží. Finalistky jsou na soustředění a starají se o ně přední profesionálové, včetně “koučky” Simony Krainové, fotografa Benedikta Renče nebo stylisty Filipa Vaňka. Právě on se teď pustil například do Nikol Švantnerové, která v podstatě řekla, že vedení soutěže “nutí” dívky hladovět.

To ale ve skutečnosti není pravda. Dívky pouze dostaly doporučení, aby si hlídaly postavu, váhu a samozřejmě jídelníček. Všechny modelky dávno vědí, že pokud fotí profesionální fotky, nemůže se zkrátka nacpat, protože keždé půlkilo navíc je vidět. A kvůli tomu se na sociální síti rozhořel spor mezi Filipem Vaňkem a bývalou Miss Nikol Švantnerovou. Právě ona i jako mentorka finalistek nejvíc kritizovala poměry v České Miss.

„Holky jsou pěkné, ale aby skutečně uspěly, musejí na sobě ještě hodně zapracovat.Více cvičit a zbavit se celulitidy nebo v některých případech i několik kilo zhubnout. Prospěje jim to," řekl Vaněk. Jeho slova jistě potvrdí každý profesionál, který kdy v modelingu pracoval. 

„Nesouhlasím s tím, jsem zastáncem pravidelného stravování a sportu, a to jsem se na svých sezeních sama snažila holkám vštěpovat. Jsem připravená individuálně holkám pomoct s jídelníčkem, s plánem, a to už jsem jim na společných sezeních řekla," uvedla Nikol Švantnerová.

Protože se ale Švantnerová poměrně ostře opřela i do vedení České Miss, opřel se pak Filip Vaněk na Instagramu do ní. A to aniž vlastně kohokoli jmenoval!

„No a hlavně se nelíbí říkat pravdu třeba do očí dotyčné výtězce kamaradicí se s bulvárními novináři, že námá práci, protože je nezajímavá, tuctová a tlustá,” nebral si servítky stylista, který je v Tatrách s finalistkami, celým týmem i Simonou Krainovou.

Finalistky si přitom soustředění nemohou vynachválit. Kromě velkých profesionálů, kteří s nimi pracují, mají v rámci projektu i další bohatý doprovodný program, kvalitně vypracovaný jídelníček a je nad nimi zcela profesionální dohled. „Určitě tu nikdo z hladu nekolabuje. Je to tu skvělé a je logické, že když fotíme plavky, nemůžu se před tím nasnídat, jako kdyžjdu třeba na tůru do hor. Nerozumím některým nesmyslným útokům proti soutěži. Dělají to asi zneuznalé modelky, je to závist? Nevím,” prohlásila pro Bleskove.cz jedna z finalistek České Miss 2017.

 

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008