Hanu Zagorovou s koronavirem propustili, ale do nemocnice se musí zase vrátit

 Celebrity 
11. září 2020 11:16 / René Černý
  0
📷
5 fotografií v galerii
Hana Zagorová si hned tak na pódium asi nestoupne Archiv H. Zagorové
Hana Zagorová je jedna z českých umělkyň, která se nakazila koronavirem. Bohužel COVID-19 se potvrdil i u jejího manžela, operního pěvce Štefana Margity. Ten má horečky slabší, než měla zpěvačka. Nyní ji lékaři propustili domů, ale do nemocnice se musí po víkendu ještě vrátit.

Zagorová se koronavirem nakazila na jednom ze svých dvou zatím posledních vystoupení. Protože dostala vysoké horečky, které neustávaly, rozhodli lékaři a hygienici o její hospitalizaci. Už proto, že zpěvačka celoživotně bojuje s vzácným onemocněním krve, které je občas zaměňováno za leukemii. Nejde o nádorové onemocnění, ale o špatnou tvorbu krvinek.

"Do nemocnice se musím ještě vrátit. Ta mrcha mi rozhodila krvinky, tak snad se umoudří. Cítím se ale líp," svěřila se sama Hana Zagorová.

Fanouškům poslala milý vzkaz a poděkovala jim za to, že jí drží palce. Moji milí, děkuju. Ani nevíte, jakou jste mi udělali radost. Stovky přání k narozeninám, taková podpora ve chvílích, kdy je mi ouvej. S láskou vzpomínám na nádherné koncerty 22. a 23. 8., kde na mě asi někdo tu mrchu plivnul. Jsem ráda, že jsem nikoho, ani z kapely, ani z mých blízkých, nenakazila. Kromě Štefana, který tady doma úspěšně bojuje s horečkami. Doufám, že už to skončí, že se brzy uslyšíme a uvidíme," svěřila se na svém sociálním profilu Hanička písnička.

Začaly se také prodávat vstupenky na její každoroční, tradiční, předvánoční Lucernu. Už v první den prodeje se během dvaceti minut vyprodala hned polovina, nyní zbývá asi 200 míst. Stále ale není jasné, zda se tento koncert uskuteční. Nikdo neví, jaká bude v prosinci situace. 

Už své tour Konečně-společně, které měli jet se Štefanem Margitou, kvůli covidové situaci podruhé odložili, a to na jaro příštího roku.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Sezóna grilování je již v plném proudu: Jak na nevšední chutě

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?