Ztrapní se Gregorová se zajíčkem podobně jako Janů? Dost možná!

 Celebrity 
20. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Hana Gregorová si nabalila zajíčka, podobně jako před pár lety údajně Petra Janů! archiv
Herečka a principálka divadla Hana Gregorová, manželka zesnulého Radoslava Brzobohatého má o 32 let mladšího zajíčka. Je jím Ondřej Koptík, který už, zdá se, patří do rodiny a fotkami nejen své milenky, ale i její rodiny, se chlubí, kde může. Sama herečka se za vztah staví velmi razantně. Nedopadne ale spíš trapně, jak se to "povedlo" zpěvačce Petře Janů?

Koptík propálil údajný vztah s 64letou Gregorovou na sociální síti, kde vystavil společnou fotku. Kdokoli se podívá na jeho profil zjistí, že tím doslova žije. Se svým "nevlastním synem" Ondřejem Brzobohatým, který je dokonce o pět let starší, než on sám, je velký kamarád a dobře je mu, když mu na klíně Hana Gregorová sedí a vedle celá její rodina, včetně "vyvdané" Táni Kuchařové.

"Pokud je Hanka šťastná, budiž, ale rozhodně to nebude mít dlouhého trvání. Tohle je fakt jen chlap, co se rád ukáže, že se dostal do takové rodiny. Ať si to ona užije, má na štěstí právo, ale jen aby nedopadla, jako některé jiné dámy ze šoubyznysu," komentovala jedna z kolegyň Gregorové milostný vztah.

Třeba, jako Petra Janů. Před skoro třemi lety vyšlo najevo, že má mít vztah s o 25 let mladším Danielem. Ve skutečnosti šlo jen o trapný pokus o promo její dnešní manažerky, který se spíš obrátil proti zpěvačce. V různých internetových diskuzích ji mnozí odsoudili a takové komentáře, které si umělkyně měla možnost přečíst, asi v životě neviděla. Navíc údajnému "Danielovi" nebylo 35 ale 26, jmenoval se Peter a ne Dan a je ze Slovenska. A podle dostupných informací je orientovaný na muže.

"To Petře hodně ublížilo, protože to je trapné. Nikdo tomu nevěřil, bylo to jen pro vesnické drbny, které ji strhaly, jak mohly. Nic jí to nedalo. Když už, měla si najít mladšího, ale relativně sobě rovného. Podobně dopadne Gregorová. Že si tyhle umělkyně nedají pokoj. Asi mají pocit, že se o nich málo píše, nebo co," divá se žena, která pětatřicet let pracuje v českém šoubyznysu a zná i různé další "svazky".

"Možná, kdybych začala mluvit, rozvedla bych pár manželství, rozeštvala pár vztahů a u některých by se možná mnozí divili, že doma měli nebo mají ženušky a přitom spí s chlapy, nebo naopak, některé se ženami a hrají si na spokojené vztahy. Umělci se mají prezentovat tím, co umí a co dělají, ne tím, s kým spí," myslí si.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008