Vévodkyně Fergie podporuje svého synovce v životě mimo královskou rodinu: Meghan dává Harrymu lásku, kterou potřebuje a kterou nikdy neměl, říká

 Celebrity 
19. března 2023 08:08 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vévodkyně Fergie má pro prince Harryho pochopení Wikimedia Commons / GuitarStrummer56 / volný zdroj
Princ Harry a Meghan Markle mají jen málo zastánců, stále však existují lidé, kteří pro ně mají pochopení. Tím příkladem je bývalá manželka prince Andrewa, Sarah Ferguson, která páru vyjádřila podporu.

Sarah Ferguson, známá také jako Fergie, vyjádřila podporu svému synovci princi Harrymu a jeho manželce Meghan Markle. Vévodkyně z Yorku, která se v minulosti dočkala veřejného odsouzení a kritiky, chápe rozhodnutí páru přestěhovat se do USA a sdílet určité aspekty svého života s veřejností. Moc dobře ví, jaké je dostat se do hledáčku společnosti a být všemi zatracována, proto má pro konání vévodského páru pochopení a do jisté míry s jejich rozhodnutími, byť mnohdy kontroverzními, sympatizuje.

Fergie se dokáže vžít do situace páru, jelikož i ona po rozvodu s princem Andrewem v roce 1996 odešla z Velké Británie do Ameriky. Dokonce poskytla rozhovor Oprah Winfrey, stejně jako před pár lety učinili i Harry a Meghan, a stala se mluvčí společnosti Weight Watchers.

Když se zpětně ohlíží za svými rozhodnutími, opustit Velkou Británii bylo to nejlepší rozhodnutí: „Vyhlížela jsem Ameriku, aby mě podpořila a pomohla mi, a opravdu nemohu dostatečně poděkovat americkému lidu za to, co mi dal a co pro mě udělal. Takže velmi pevně věřím, že nemám absolutně žádné právo vynášet soudy nad životem kohokoli jiného,“ řekla magazínu People.

Vévodkyně z Yorku také uznala, že královský život není vždy pohádka, jak si mnohdy veřejnost myslí. „Rozvedla jsem se, odjela do Ameriky, napsala knihu, šla za Oprah a 12 let jsem byla nejdéle fungující mluvčí Weight Watchers,“ zhodnotila svůj život po odchodu z královské rodiny. 

Když se nyní dívá na život svého synovce, má pro něj pochopení. Chválila Meghan za to, že vnesla do Harryho života lásku, něco, co nikdy předtím nezažil. „Nemám absolutně právo soudit a dívám se na to, jak moc ho miluje a miluje děti a dává mu lásku, kterou nikdy předtím neměl. Tak se na to dívám,“ dodala.

Fergie předtím páru nabídla pár rad a vyzvala je, aby se zaměřili na odpuštění. Během akce na propagaci svého nového romantického románu, byla dotázána, jakou radu by dala vévodskému páru a rovněž princi a princezně z Walesu, jak by měli jednat s veřejností.: „Myslím, že nejlepší způsob, jak odpovědět, je skutečně se držet vlastního svědomí a jít příkladem. Nedala bych rady, řekla bych, že vaše činy mluví hlasitěji než slova.“

Fergieina slova vyjadřující podporu Harrymu a Meghan ukazují, že se poučila z vlastních zkušeností a dokáže se vcítit do ostatních, kteří čelí podobným výzvám. Nicméně, jak je patrné, nechuť vůči Harrymu a Meghan stále roste a platí za čím dál větší vyvrhele. Budoucnost je pro ně dosti nejistá.

Autorský článek, další zdroje: People

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod