Slavná česká modelka se rozešla! Ale co je tohle za sexy kolouška?

 Celebrity 
11. října 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Petra Němcová a Jan Doseděl jsou jen dobří kamarádi!  Facebook
Jedna z nejkrásnějších Češek, topmodelka Petra Němcová, je single. Rozešla se s americkým podnikatelem, jehož jméno pořád tají. Žila s ním v americkém v Los Angeles! Nyní se ale objevila se sexy kolouškem. Copak je to za frajera?
Němcová se rozchodem svěřila přátelům během galavečeře své nadace Happy Hearts Fund na pražském Žofíně, kde se podařilo vybrat 2,7 milionu korun. Výtěžek půjde na výstavbu škol po přírodních katastrofách.

Petra Němcová se před dvěma lety taky rozešla. Dokonce s haitským premiérem Laurentem Lamontem. Důvodem byl právě nový objev, podnikatel. Teď je zase sama.

„Na akci v Los Angeles jsem při tanci poznala muže. Chvíli jsme se poznávali a teď je to láska. Je to muž, který je velmi vzdělaný, úspěšný a dokáže mě rozesmát. Je to moc fajn, ale jeho jméno na jeho přání neřeknu. Ale ne proto, že je to někdo slavný,“ říkala modelka ještě před pár měsíci.

V Praze se sešla s přáteli. Třeba i se svým kamarádem, modelem Janem Dosedělem. Ten, jak známo, si víc rozumí s muži, než se ženami, takže tudy cesta nevede. Ale dobře se s ním povídá a Petra s ním může mluvit naprosto o všem.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47