Kristelová nikdy nebyla tak dlouho sama. Pro chlapy je ale prý život s ní neúnosný.

 Celebrity 
13. dubna 2014 15:25 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kateřina už je single čtyři měsíce... na ní je to doba dlouhá Foto: Facebook K. Kristelové
Co chvíli tasí na sociální síti Kateřina Kristelová nové fotografie. Někomu by se to mohlo zdát jako zoufalé volání o pomoc při sháňce o chlapa, ale opak je pravdou. Moderátorka přiznala, že strašně dlouho nebyla svobodná. Vždy měla vážné vztahy minimálně na dva roky a teprve teď si jako maminka čtyřleté holčičky užívá toho, co je svobodný život. „Malá už je na hlídání dost velká a já zjišťuju, co je single život a vůbec to není špatný. Mockrát jsem to nezažila. Sice jsem vztah vždy poctivě ukončila a pak byla chviličku sama, ale teď je to nějaký čtvrtý měsíc a přijde mi to skvělý,” řekla Kristelová vipstory.cz s tím, že by to tak ještě chviličku mohlo zůstat.

Co je bezesporu jisté je, že ji předchozí vztahy řádně proškolily. Teď už totiž bezpečně ví, že nebude dělat kompromisy a má jasný žebříček hodnot, které musí nový partner splňovat. Jako matka chce totiž své dceři obstarat pěknou budoucnost. „Po všech přešlapech je potřeba se srovnat a myslím, že teď už jsem našla pevnou půdu pod nohama. Počkám si klidně další půlrok, protože nemusím být nutně s někým jenom proto, abych s ním byla.”

Kdo byste se rád postavil do fronty, seberte hlavně dávku zodpovědnosti. „Já ve vztahu nemám záchrannou brzdu a potřebuju, aby se ten chlap nebál, co všechno se v kombinaci se mnou na něj nabalí. Pro ty muže, co jsem měla, to bylo zprvu sexy, ale vlastně neúnosný v běžném životě."
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod