Randová se už nemůže dočkat nového divadla, kde bude řádit se Zounarem

 Celebrity 
16. února 2022 07:53 / René Černý
  1
📷
12 fotografií v galerii
Martin Zounar s Martinou Randovou se už nemůžou dočkat, až si v novém divadle zahrají Se svolením Divadla Metro, Jaroslav Hauer
Herci Martin Zounar a Martina Randová, které diváci znají hlavně jako Boba a Heluš z novácké Ordinace, se už nemůžou dočkat. Dostanou totiž spolu s dalšími kolegy nové divadlo. Už za dva týdny totiž přivítá legendární pražská scéna Divadlo Metro, která letos slaví 20. výročí, diváky. Divadlo na pražské Národní třídě prochází kompletní rekonstrukcí a s novým provozovatelem, repertoárem a herci se zde diváci mohou těšit hlavně na komedie. 

Už 26. února otevře nově zrekonstruované legendární Divadlo Metro francouzskou komedií Dva nahatý chlapi, kde diváci uvidí Martina Zounara, Martinu Randovou, Danielu Šinkorovou a Martina Krause. Další den pak přijde na řadu premiéra britské komedie Už tě mám dost a v ní se mohou těšit na Sašu a Lídu Rašilovovi, Miloslava Mejzlíka, Milana Peroutku, Martina Písaříka nebo Martina Krause a Denisu Nesvačilovou.

"Už se těšíme, až na tom novém jevišti budeme řádit před novým hledištěm plným diváků, kteří budou sedět na nových sedačkách. Kdy si v pauze nebo po představení dají u krásného baru v kavárně něco dobrého a s některými si třeba dáme skleničku společně," těší se Martin Zounar.

"Já jsem v šoku! Je to nádhera, jsem až dojatý, co všechno se tu udělalo a co náš pan producent a ředitel Jirka Turek s kolegou a dělníky zvládli. Je to vážně krásný," svěřil se inStory.cz Martin Zounar.

Na jevišti bude řádit jak s Martinou Randovou, a to jak v "Naháčích", tak v další bláznivé komedii Osm eur na hodinu, kde se ona alternuje s Danielou Šinkorovou. "No a pak budeme řádit i s Filipem Blažkem. Ještě před covidem jsme nazkoušeli skvělou komedii Úvěr. A hráli jsme ji zatím v předpremiérách na na několika zájezdech, ale v Metru to bude 8. března a je to o tom, že do finančních záležitostí nemáte nikdy zatahovat ženu, protože nemusíte dobře skončit," prozradil lehce Zounar. 

Na svou premiéru se těší kromě zmíněných herců také Ljuba Krbová a Adrian Jastraban. Ti se 23. března představí divákům s komediální hrou z divadelního prostředí Miluji tě, tak se měj. Zkoušet museli v karlínské zkušebně a před diváky hráli zatím párkrát v rámci předpremiér na zájezdech. "Já se moc těším před lidi a do nového divadla, které se vlastně i pro mě stane stálou scénou. My s Adrianem hrajeme patnáct let v Ulici manžele, ale na jevišti jsme takhle spolu nikdy nestáli. O to zajímavější práce to byla," podotkla herečka.

Po těžkém průběhu covidového onemocnění se na divadelní prkna vrátí Miroslav Etzler. Ještě než skončil v nemocnici na přístrojích, dozkoušel s režisérem Antonínem Procházkou a kolegy Jiřím Štréblem, Kateřinou Pechovou, Markétou Procházkovou, Denny Ratajským a Martinem Krausem komedii s kriminální zápletkou Špinavý obchod. 

"Věříme, že do 4. dubna, než bude premiéra, se dá i Mirek ještě více dohromady a diváci se u téhle komedie budou skvěle bavit. Na letošek zároveň chystáme ještě nejméně dvě premiéry. Jednáme i s dalšími významnými hereckými jmény, která, jak doufáme, brzy rozšíří naše řady," podotkl Jiří Turek, producent a ředitel "nového" Divadla Metro.

Ten se svým společníkem převzali legendární pražskou scénu loni v létě. Po původním záměru interiéry jen drobně upravit se rozhodli, že se musí udělat daleko rozsáhlejší rekonstrukce, která zároveň odpovídá i dnešním standardům a požadavkům. 

Divadlo Metro slaví letos také své 20. výročí. Za dob jeho éry se zde vystřídala řada významných jmen, jako například Boris Rösner, Alois Švehlík, Jan Přeučil, Oldřich Vízner, Ljuba Skořepová nebo Stella Zázvorková. Role v komedii Tanec mezi vejci pro ni byla zároveň poslední v jejím životě.

Zdroj: Autorský článek.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod