Přítel Martiny Pártlové a otec její dcery se vrátil ke Koblížkům

 Celebrity 
17. ledna 2022 17:11 / Mirka Malá
  3
📷
2 fotografie v galerii
Comeback udělá radost fandům kapely, která skončila před šesti lety Wise Music
Přítel a otec dítěte zpěvačky Martiny Pártlové Josef Vařeka oživil svou pop-punkovou kapelu Koblížc!, ve které odstartoval svou hudební kariéru.

A napsal i hudbu a text k novému singlu Skáču přes kaluže. "Přes kaluže skáčeme každý den všichni a pereme se sami se sebou. Proto musíš zatnout zuby a jít dál,“ říká Vařeka k písničce a pyšný je i na videoklip. "Videoklip jsme natáčeli v prostředí, kde se fotí ty nejhezčí holky z showbyznysu, proto jsme do něj zasadili naši kapelu, která sem vůbec nezapadá. Chtěli jsme, aby vizuál byl právě hodně kontrastní.“ 

Dceru Stellu má Vařeka s o 14 let starší Martinou Pártlovou

Vařeka a Pártlová se dali dohromady v roce 2020 a hned v lednu loňského roku Pártlová oznámila svoje těhotenství. Narodila se jim dcera Stella. Kromě toho, že znovu dává dohromady svoji hudební kariéru, musí se Vařeka postarat i o rodinu.

Koblížc! byli svého času fenoménem pro mladé a jejich koncerty se nesly ve skutečném punku po hudební i vizuální stránce. A byla to problémová kapela, která kariéru utnula v roce 2016. "Když jsme si dávali pauzu, tak jsme jako kapela měli tu vůbec nejhorší pověst. Táhly se s námi problémy, byli jsme na dně a neměli sílu pokračovat. Když už jsi na dně, tak se ale můžeš odrazit a vrátit zpět. Chvíli to však trvalo,“ komentuje návrat Josef Vařeka.

Jeho záliba v mejdanech ho ale zjevně pořád neopustila. Před několika měsíci se dostala na veřejnost historka, jak se vracel domů k rodině z večírku v takovém stavu, že ho doslova musela domů donést parta kamarádů.

Zdroj: Wise Music.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?