Trable v ráji. Adele prý ruší svoje koncerty kvůli problémům ve vztahu s Richem Paulem

 Celebrity 
04. února 2022 07:59 / Mirka Malá
  9
📷
2 fotografie v galerii
Adele kromě Las Vegas zrušila i svoji účast na Brit Awards Depositphotos
Kolem zpěvačky Adele se toho zase hodně děje. Sotva se vypovídala ze svého neúspěšného manželství, vypadá to, že ani vztah s basketbalovým agentem nebude to pravé ořechové.

Vše se začalo rozkrývat ve chvíli, kdy Adele zrušila svoji rezidenturu v Las Vegas. Nejprve tvrdila, že to bylo kvůli koronavirové nákaze v týmu, koncerty náležitě hystericky oplakala na sociálních sítích, a pak se zase začalo povídat, že nebyla spokojená s pódiem.

Trable v ráji

Teď zase Adele zrušila svoje vystoupení i účast na předávání hudebních cen Brit Awards, což v Anglii způsobilo velký poprask a všichni se začali ptát, co se to vlastně s Adele děje. A začalo se ukazovat, že zpěvačka má nejspíš problémy v soukromém životě, které nezvládá.

O víkendu se začaly objevovat zprávy, že Adele zrušila koncerty v Las Vegas kvůli problémům se svým přítelem, sportovním agentem Richem Paulem. To mělo stát i za jejím zrušením koncertu v Las Vegas, k čemuž došlo jen několik hodin před jeho začátkem. Zdroje z Las Vegas tvrdí, že Adele během zkoušek plakala a přerušovala je, aby mohla telefonovat Paulovi. 

Fotografové pak zachytili zpěvačku, když nastupovala do letadla ve Vegas a letěla  za Paulem zpět do Los Angeles, aby byla s Paulem. Mezitím novinář serveru Casino.com Scott Roeben napsal, že "stres související s Adeliným vztahem způsobil všechny následné události. Nemůžeš se soustředit, když v hlavě nejsi tam, kde bys měl být." 

Od té doby se Adele na veřejnosti neobjevila, ani se k ničemu nevyjádřila. A jak je to tedy s jejím vztahem a Richem Paulem, se kterým chodí od loňského roku, zatím není jasné.

Zdroj: Daily Mail, The Source.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod