Lenka Kořínková vždy byla svá a originální, ale tohle přehnala!

 Celebrity 
12. prosince 2017 12:00 / Marcela Plachá
  0
📷
3 fotografie v galerii
I v šedesáti letech se cítí jako malá Pipi Punčochatá Showpix
Herečka Lenka Kořínková ráda šokuje svým vzhledem a nebylo tomu jinak ani při jejích vánočních nákupech. Zaujala zejména zelenou řasenkou a batůžkem se třpytkami. A opět i arogantním chováním.

Tak tohle už dávno není ta milá a usměvavá herečka Lenka Kořínková, která je mimo jiné autorkou několika knih o zdravé výživě. Ve společnosti se objevila v podivně nakombinovaném oblečení a s typicky arogantním výrazem. Zelená řasenka navíc podtrhla její unavený pohled a ztrhaný obličej. 

Podíl na jejím vzhledu má zřejmě její minulost. Kvůli pracovnímu neúspěchu a existenčním problémům přilnula k alkoholu. Navíc se Lenka za vrásky nestydí, nedává si na obličej vrstvy make-upu a ráda je zkrátka svá. Bohužel k tomu patří i arogantní a opovržlivé chování k ostatním. "Myslí si o sobě, že je něco víc," říkávaly její herecké kolegyně.

Lenka se změnila, když po návratu z Austrálie nedostala dostatek uznání a pozornosti. Propadla alkoholu a jen velmi těžko se ze závislosti dostávala. Dnes učí angličtinu „Jsem jediná v zemi, kdo učí skládat slova. Nepoužívám terminologii jako třeba předpřítomný čas. To nikdo nechápe. Tohle z toho vynechávám. Učím to tak, jak ten jazyk byl vymyšlený,“ prozradila Lenka Kořínková, která je podle módních kritiků nejnevkusnější českou herečkou.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod