Dvojčata Dana a Jana z Ordinace v růžové zahradě: Podvod na diváky?

 Celebrity 
19. května 2015 04:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Teresa a Agnes Branna, hvězdy Ordinace v růžové zahradě, které jsou skutečně jednovaječnými dvojčaty! archiv TV Nova
Čestmír Mázl, alias Petr Rychlý v Ordinaci v růžové zahradě z nich má často zamotanou hlavu a neví, jestli právě mluví s Janou nebo Danou Ráčkovou. Kdo jsou ona dvojčata, která se už pěkných pár měsíců každý týden objevují na obrazovce?

Je to podvod na diváky a jde o dvojroli jedné herečky, nebo se jedná o jednovaječná dvojčata? Druhá odpověď je správně!

Ve skutečnosti jsou to Agnes Branna jako Jana a Teresa Branna jako Dana Ráčkovy. Obě vyrůstaly v Českém Těšíně a mají hodně blízko k Polštině. Přesto hovoří česky a žijí v Česku. Agnes v Praze, Teresa v Českých Budějovicích. Je členkou souboru Jihočeského divadla.

Teresa se objevila v seriálu už v jeho první řadě, kde dostala epizodní roli potetované pacientky doktora Mázla. Po osmi letech jí nabídli další epizodku, natočila ji loni a na základě toho ji rozepsali do dvojrole, o níž se dělí s dvojčetem Agnes.

V životě se spolu se sestrou dělily také o kluky a někdy má mnoho lidí problém poznat, která je která. Jenže ve skutečnosti Teresa, tedy Dana má jinou barvu vlasů a v seriálu má blond paruku, kdežto Agnes, jako Jana má vlasy své.

„Natáčení mne baví, nejen kvůli penězům. Ale je tam skvělá parta. Na druhou stranu honoráře z natáčení jsou příjemným přilepšením k divadelnímu platu,“ dodala Teresa Branna.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?