Šokující odhalení: Za rozpad vztahu Kepky s Kalivodovou mohl premiér?!

 Celebrity 
18. května 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ondřej Kepka s Andreou Kalivodovou chodil několik let, pak vztah zkrachoval. Za rozpadem stojí prý média a částečně i Jiří Paroubek archiv O. Kepky
Tak to je gól! Za dávným rozchodem herce a režiséra Ondřeje Kepky, syna herečky Gabriely Vránové s mezosopranistkou Andreou Kalivodovou, mohl prý bývalý premiér Jiří Paroubek?! Sám Kepka, který je v současné době sólo, to prozradil.

V rozhovoru pro jedno ze slovenských médií uvedl, že vztah s Kalivodovou, s níž mu vydrželo alespoň hezké přátelství, jim vlastně zničila média.

"Byli jsme pro ně zajímavá dvojice a stále do nás šili kvůli svatbě," prozradil Kepka pro server cas.sk Ondřej Kepka, který musel bojovat i s pomluvami.

"Tehdejší předseda vlády Jiří Paroubek, mimochodem velký milovník opery, poslal do Státní opery kytici růži pro Andreu a pozvání na večeři. A bylo to, nebylo to jednoduché. Byla to velká kauza," přiznal Kepka, který stojí jako režisér za řadou filmů, dokumentů pro dospělé i pro děti, a také například za přenosy Cen Thálie.

Kepka se měl původně ženit už v osmnácti. Byla to ale mladická láska a většině věcí ještě nerozuměli. Nedávno mu zkrachoval i vztah s mladou pojišťovačkou Alenou. Nyní je Ondřej sám a věnuje se hlavně své práci.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?