Hokejové mistrovství po česku: Divně pohublý Gott v dresu, Plekanec opustil těhotnou Vondráčkovou a vyrazil na pomoc!

 Celebrity 
16. května 2015 03:30 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Výrazně pohublý, ale šťastný Karel Gott v hokejovém dresu s věnováním od Jaromíra Jágra facebook
Hokejové šílenství nezná mezí. A to ani ve vodách šoubyznysu. Už i slavní navlékají dresy, berou hokejky, fandí a nechávají se fotit. Po Martinu Dejdarovi nebo Daně Morávkové si dres navlékl i Karel Gott. A ke všemu manžel těhotné Lucky Vondráčkové Tomáš Plekanec přiletěl do Čech!

Všechny šokovala fotografie na profilu na sociální síti Karla Gotta. Mistr a Zlatý slavík výrazně pohublý, ale usměvavý v hokejovém dresu s nápisem a věnováním: Mistrovi všech mistrů Karlu Gottovi věnuje Jaromír Jágr.

Na to, že Gott dostal dres od Jardy Jágra, zpěvák reagoval po svém a vzkázal: "Jestli je někdo Mistr všech Mistrů, tak jste to Vy, Jaromíre! Od Vašeho včerejšího výkonu už všude chodím jenom v dresu od Vás. Karel Gott."

To muselo Jágra hodně potěšit a dodat mu energii do dalšího boje.

Zato další šok nastal, když Tomáš Plekanec přiletěl včera odpoledne do Čech. V Kanadě nechal svou milovanou a milující ženu, Lucku Vondráčkovou, která může každým dnem rodit. Není tam na štěstí sama, protože Plekancova maminka dává na nastávající druhorodičku pozor. A kdyby se mimčo náhodou rozhodlo přijít na svět právě teď, vše by zařídila. A to by byl pak góóól. Ale to se zřejmě nestane a druhé dítě si určitě minimálně na přílet tatínka hokejisty, který dnes doufejme zaboduje, počká.

To, že se slavný Pleky vydal do své domoviny svědčí o jednom. A sice, že jeho choť je v pořádku a jejich miminko, které nosí pod srdcem taky. Kdyby měl Tomáš sebemenší obavu, určitě by ji neopustil.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008