Sagvan chlebodárcem? O slušný kšeft od Tofiho bojuje syn známého moderátora i hvězda devadesátek

 Celebrity 
29. března 2015 03:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kolja má natrénováno www.detirajebrno.cz
A je to tady. Diváci z Moravy už se nemusí za svými oblíbenými hity plahočit po D1! Producenti muzikálu Děti ráje se totiž rozhodli tento kousek přestěhovat do Brna. Vedle Sagvana Tofiho a Martina Dejdara se v brněnském obsazení objeví stejně jako v Praze Lukáš Vaculík. Ostatní hvězdy jednoho z nejúspěšnějších českých muzikálů všech dob, kterého se v Praze odehrálo skoro 500 vyprodaných představení, musely povinně znovu na konkurs.

Bořek Slezáček dorazil dokonce i se svým šestiletým synem Koljou, který se překvapivě konkurzu zúčastnil taky. Ucházel se o dětskou roli Čusbuse. "Kolja o to moc stál. Roky v Dětech ráje se mnou zažil a role Čusbuse se mu strašně líbila. Začal před nedávnem chodit i na hodiny zpěvu, trénoval písničku i text, myslím, že je šikovnej," chválil před konkursem svého syna Bořek.

Na konkursu se objevil také Zdeněk Style Hrubý, hvězda taneční hudby devadesátých let. Někteří si jistě vybavíte jeho hit s názvem Krásný léto přijde, který tehdy nečekaně zabodoval i v Jihoafrické republice a vynesl tak Zdeňkovi pěkný balík. Inu, kdo ví, jestli má Zdeněk právě pro obyvatele Afriky nějaké speciální charisma, třeba se Děti ráje z Brna přestěhují do Kapského města...

Brněnské Děti ráje budou zcela v novém kabátě. Novým režisérem přestavení je Radek Balaš, o choreografii se postará Qaša, nová bude scéna i kostýmy. "Přivézt Děti ráje na Moravu byl můj sen a jsem rád, že se to podařilo. Když se před rokem naskytla příležitost uvést Děti Ráje v Brně, skákal jsem radostí, ale netušil jsem, do čeho se pouštím. Vstávám v sedm ráno, poprvé v životě chodím do práce a makám do večera. Ale stojí to za to. Děti ráje v Brně budou a budou fantastický. Vstupenky jsou v prodeji už od února a jsem překvapený, jak mizí závratnou rychlostí. Všichni se hrozně těšíme," dodal autor a producent muzikálu Sagvan Tofi.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?