Koho to Agáta Prachařová drží na uzdě? Budete koukat!

 Celebrity 
27. března 2015 03:35 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Koho to Agáta Prachařová drží na uzdě?  Česká Greyhound Dostihová Federace
Červený koberec, zlaté sošky, vlastní limuzíny a péči jako králové. To vše mají nadšení chrtí závodníci, kteří právě přebrali ceny za své vynikající výkony v různých kategoriích v minulé sezóně šampionátu Zlatý chrt 2014. Sošky jim přišly předat přední české VIP. Vyhlášení moderovala již tradičně známá milovnice chrtů Janků/' class='tags'>Heidi Janků v Greyhound Parku Motol.

„Chrti jsou ušlechtilé plemeno. Tito pejsci byli vyšlechtěni pro běh a jsou v tom dokonalí. Možná, že až přestanu zpívat a budu mít čas na trénink a vše, co chrt potřebuje, kdo ví…Teď jsem ale dost zodpovědná a vím, že kvůli svému vytížení bych jejich nároky nezvládla,“ přiznala Heidi Janků, která by díky své každoroční účasti na předávání sošek Zlatého chrta mohla být jmenována kmotrou chrtích závodníků u nás.

Ceny letošním vítězům přišli předat Agáta Prachařová, Vladimír Hron, Kristýna Janáčková, Heidi Janků, Iva Kubelková, Oldřich Navrátil,Pavel Nový, Sabina Remundová, Linda Rybová, Jadran Šetlík, Karel Štědrý, Zuzana Vejvodová a Lešek Wronka s manželkou Halinou Mlynkovou.

Vítězný chrt letos nebyl jen jeden, ale o titul Zlatý chrt - Velmistr se podělili hned dva chrti. Na slavnostní vyhlášení přijeli oba chrtí atleti ve své vlastní luxusní limuzíně, ze které vyskočili rovnou na červený koberec. Jako opravdové hvězdy si poté se svými majiteli došli pro své zlaté sošky. Předávání “Chrtích Oscarů“ je událost, která nemá ve světě obdoby a značí obrovskou úctu majitelů dostihových greyhoundů k tomuto noblesnímu plemeni. Svou lásku ke psům přiznal i Oldřich Navrátil: „Na chrty nahlížím jako pejskař stejně, jako na všechny ostatní psy, takže s láskou. Obdivuji na nich, že na rozdíl ode mě, zarytého nesportovce, jsou schopni rychle běhat, a to ještě s radostí.“

Například Agáta Prachařová je modelka za každé situace a s krásnými chrty ji to ale opravdu slušelo. Představa, že by na každém z vodítek měla nějakého chlapa, je vtipná, ale ona opravdu držela jen psy!

Na začátku sezóny 2014 se do závodů kvalifikovalo celkem 18 greyhoundů, což je na dostihovou dráhu v Česku úctyhodný výkon. Oproti loňskému roku to znamená nárůst o 4 kvalifikované chrty.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47