Rejpal Slezáček všechy uráží a pomlouvá! Proč to dělá?

 Celebrity 
17. května 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Mluví snad z Bořka Slezáčka čirá závist? archiv
Než začneš kritizovat druhé, zameť si nejprve před svým prahem, říká se. A to také platí o moderátorovi a herci Bořkovi Slezáčkovi. Ostatně mu to vzkazují i stovky lidí. Přestává se jim totiž líbit, jak bývalý partner Simony Krainové, který nyní hraje ve dvou muzikálech se neustále naváží do daleko úspěšnějších a taky lépe placených kolegů.

Někdy poměrně až ostře, nevybíravě na facebooku komentuje sled událostí nejen v politice, ale i v šoubyznysu. Teď si vzal na paškál Eurovizi a nenechal na ní niť suchou. Tedy hlavně českého moderátora Libora Boučka, otřel se do Leoše Mareš a zkrátka za každou cenu hledal něco, co může takzvaně "poblinkat"!¨

"Pustil jsem si včera na notebooku Eurovizi, abych viděl Gábinu Gunčíkovou. Ty vole Libore, Ty jsi tak pozitivní, že jsem musel vypnout zvuk. Horst Fuchs má nástupce,“ napsal na svůj profil Bořek Slezáček, který se v minulosti také pokoušel o kariéru moderátora. Bohužel příliš velké úspěchy se nedostavily.

"Z Bořka mluví trochu závist, trochu jeho nátura. On je poměrně jednoduchý člověk, který nemá klasickou sociální inteligenci. Není ani tak důležité mít IQ, jako spíš EQ, a to on bohužel nemá. A už vůbec není kolegiální," myslí si jeden z jeho známých, rovněž moderátorů.

Slezáček ovšem ve své, výlevu a kritice pokračoval. Prý pak Eurovizi sledoval bez zvuku, aby následně přepnul na Novu, kde běžela show Tvoje tvář má známý hlas. Tu sledují každý týden na 2 miliony diváků.

„Dvakrát jsem přepnul na ten pořad na Nově o tvářích a hlasech a rád bych vzkázal tvůrcům, aby si na obalu zkontrolovali date of expiration, protože ty drogy, co berou, jsou stopro prošlé,“ strhal show Slezáček, který by se slovy o drogách měl spíš šetřit.

"Moderátor" a "muzikálový herec" či "zpěvák" Bořek Slezáček by to zcela jistě dokázal lépe, s větším charisma, úspěchem, prostě jinak. Asi stejně by to zvládl, jako vloni vyhlášený osobní bankrot, který má kvůli velikým dluhům, které za poslední roky nasekal.

"Že by z něj mluvil závist a nenávist proto, že Bouček vydělává miliony a on jen tisíce? Vypadá to tak, ale Bořkovi určitě tahle role kritika všem nesluší," vzkázal další z lidí českého šoubyznysu Slezáčkovi, který ale zcela jistě svých poznámek, poučování a mentorování nenechá. To by totiž nebyl přeci Bořek...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod