Skončí Hruška v televizi pro venkovany a staroušky?

 Celebrity 
21. března 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kde nakonec skončí Láďa Hruška a jeho kuchařské "čarování"?  archiv L. Hrušky
Kuchařský „všeuměl“ Láďa Hruška má, zdá se, největší televizní kariéru za sebou. Nápad, že by se mohl stát pobočníkem kuchařského mistra Zdeňka Pohlreicha ztroskotal. Velký šéf se totiž chytal za svou bezvlasou hlavu, když mu vedení Primy záměr sdělilo. Skončí tak Hruška na stanici pro venkovany?

Nápad, že by Hruška působil v roli jakoby učně Pohlreicha, ten by ho peskoval a bylo by to vtipné, se možná líbil dramaturgům, ale ne kuchařskému mistrovi.

„Se asi po****i, ne,“ ? měl údajně komentovat Pohlreich tenhle „geniální“ nápad. Hruška se už možná těšil, jak bude zase o něco slavnější. Ale ouha, neprošlo to.

Za to možná projde nápad, aby se Láďa kůžička Hruška proslavil jako kuchtík na TV Šlágr. Tam je totiž jedno, co kdo a jak dělá, hlavně že se sypou penízky a něco se vysílá.

„Opravdu tu byl nápad, že by Hruška vařil na Šlágru a do toho by hrálo Duo Jamaha nebo Veselá trojka. Pořád o tom jednají,“ prozradil VIPStory.cz zdroj blízký televizi.

Jenomže, televize je pověstná tím, že svým hvězdám nic neplatí. Mnohdy ani cesťáky. Výdělek je možný formou, že si skupiny natočí CD nebo DVD a z prodeje pak mají procenta. Navíc díky tomu, že jsou vidět, získávají kšefty a ty se nabalují.

Takže, pokud Láďa Hruška nezíská od někudy takzvaně lano, skončí asi právě v televizi, kterou nejvíce sledují venkovani a babičky a dědečkové, pro které je to často největší kulturní zážitek. Proto je také tato televize tolik úspěšná.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?