ŠOK! Úplně nahá Leona Machálková!

 Celebrity 
19. března 2015 04:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Leona Machálková jako "nahá" a trochu zešedlá VIPStory.cz
Zpěvačka Leona Machálková je pořád kus ženské. A jak může, udělá cokoli, aby bylo veselo. A je jí jedno, že je u toho třeba nahá a ještě k tomu tak nějak zešedlá. Machálková si umí ze sebe udělat legraci, že tomu ostatní ani nevěří.

Na narozeninách mistryně světa v krasobruslení Radky Kovaříkové si kromě jiného se synem Arturem prohlédla celou expozici muzea voskových figurín. V jednom ze sálů neváhala a stoupla si za torzo, které je určené k focení. A rázem se ocitla „nahá“.

Kolegyně a kolegové z oslavy se začali smát a Leonu v rouše Evině si začali fotit. Pak si Machálková z krku sundala ještě medaili, kterou dostávali všichni jako suvenýr, nandala ji torzu na krk a dělala, že je to vlastně ona.

„To je legrace. Jsem krásná, sluší mi to takhle,“ vtipkovala zpěvačka. Pak si na speciálním 3D simulátoru vyrobila vlastní sochu s pomocí syna Artura a ta ji přišla na mail.

„Jsem moc ráda, že Leona přišla, protože nám hrála v Popelce na ledě. Jsme kamarádky a ona nikdy nezkazí legraci,“ chválila si oslavenkyně Radka Kovaříková.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47