Dcera Ivy Kubelkové roste do krásy! Bude z ní také modelka?

 Celebrity 
28. května 2018 12:37 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tady se geny nezapřou Potten & Pannen
Dcera krásné modelky Ivy Kubelkové je čím dál půvabnější! Iva své dcery tajila před veřejností docela dlouhou dobu, ale starší Natálie je již slečna a mamince už někdy dělá doprovod na společenské akce. Na první pohled je zřejmé, že krásu Natálka zdědila po své mamince.

Ivě Kubelkové (41) roste doma krasavice. Pokud bude mít její dcera Natálie (13) zájem stát se modelkou, určitě se ve světě krásy neztratí. I když je jí teprve teprve třináct let, ráda by šla ve stopách své maminky.
 
„Musím říct, že modeling jí dlouho nic neříkal, ale teď začíná mít roupy tímto směrem. Já jí samozřejmě nebudu bránit v ničem, co by jí dělalo radost. Ale rozhodně ji nebudu tlačit. A budu opatrná, přece jen ta úskalí modelingu trochu znám," svěřila se před časem Kubelková. 

Natálie si je vědoma své krásy, ale zatím se věnuje škole. Uvidíme, jestli v budoucnu půjde touto cestou. Ráda by se prý po mole prošla společně s mamkou.

My jsme Ivu s dcerou potkali na párty konané k 25. výročí Potten & Pannen - Staněk, která se konala v klubu MECCA. Kubelková vyrazila na narozeninovou party firmy s luxusním nádobím, protože je jejich velkou fanynkou. Poprvé ve společnosti ale nebyla středem pozornosti Iva, ale její půvabná dcera Natálie.

Blahopřát k narozeninám přišlo mnoho slavných tváří, které si tuto velkolepou událost nenechaly ujít!

Na slavnostním eventu, kde společnost představila exkluzivní koncept e-shopu, na němž najdete špičkové pomocníky do vaší kuchyně, jsme kromě Ivy potkali také Terezu Brodskou, Kateřinu Brožovou, Jana Dolanského, Veroniku Freimanovou, Markétu Hrubešovou, Ivanu Jirešovou, Kateřinu Klausovou, Kristinu Kloubkovou, Davida Krause, Anetu Krejčíkovou, Vendulu Křížovou, Osmanyho Laffitu, Barboru Mottlovou, Zdeňka Pohlreicha, Chantal Poullain, Radku Rosickou, Emmu Smetanu, Petru Svobodu, Anetu Vignerovou, Helenu Vondráčkovou a mnohé další.

Párty, kde by sešlo tolik celebrit, není u nás mnoho. Když už se někde objeví takový počet osobností, musí to být něco velkého a večírek s představením konceptu Popasta velkolepý opravdu byl! O to, aby na tento večer jen tak nikdo nezapomněl, se postaral choreograf Yemi A.D. se svým týmem.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47